Musiikki-lehti hakee päätoimittajaa

Musiikki-lehti hakee päätoimittajatiimiinsä 1-2 uutta päätoimittajaa. Lehdessä on käytössä kolmen päätoimittajan malli, jossa päätoimittajat sopivat tarkemmin toimitustöiden ja -vastuiden jaosta. Musiikki-lehdessä on käynnissä uudistusvaihe, johon liittyy vahvasti esimerkiksi sähköisen ja avoimen julkaisemisen kehittyminen.

Lehden nykyisessä toimituksessa työskentelevät Juha Ojala, Ari Poutiainen ja Tuire Ranta-Meyer. Pyydämme tehtävästä kiinnostuneita ilmoittautumaan viimeistään 30.4.2017 osoitteeseen mts.toimisto@gmail.com.

Musiikki-lehti on musiikintutkimuksen alan vertaisarvioitu tieteellinen aikakauslehti, jonka artikkelit edustavat kattavasti suomalaista musiikintutkimusta – sen teoriaa, metodologiaa  ja tutkimuskohteita. Musiikki-lehteä julkaisee Suomen musiikkitieteellinen seura, joka toiminnallaan edistää suomalaista musiikintutkimusta ja toimii Suomen musiikkielämän hyväksi levittämällä tietoa musiikista ja musiikkikulttuurista. Lehti on ilmestynyt  yhtäjaksoisesti vuodesta 1971 lähtien, ja sitä julkaistaan neljä numeroa vuodessa. Julkaisukielet ovat pääasiassa suomi ja ruotsi, perustellusti myös englanti on mahdollinen. Tieteellisten artikkeleiden lisäksi lehdessä julkaistaan myös katsauksia, väitöslektioita, kirja-arvosteluja ja puheenvuoroja.

 

Jätä kommentti