Jäsenyys

Olemalla Suomen musiikkitieteellisen seuran jäsen edistät suomalaista musiikkitieteellistä tutkimusta, sekä toimit Suomen musiikkielämän hyväksi. Lisäksi alan tieteelliseen seuraan kuuluminen on osa tieteen yhteisöllistä luonnetta ja opiskelua. Seura on se kollegiaalinen yhteistyöverkosto, jonka parissa voit opiskelusta asti ylläpitää ja kehittää juuri musiikintutkimukseen liittyvää ammatillista identiteettiä. Seuran jäsenyys on merkittävä viesti alan toimijoille musiikintutkimuksen tärkeydestä.

Seuran toimintaa pääsee jäsenenä kehittämään tekemällä aloitteita, osallistumalla vuosikokouksiin ja muihin seuran tapahtumiin ja toimintamuotoihin. Yhteydenotot, kehittämisideat ja palaute ovat loistava tapa lisätä vuorovaikutusta.

Seuran jäsenmaksu on 40 € (perustutkintoa suorittavilta opiskelijoilta 15 €). Jäsenmaksua vastaan jäsenet saavat Musiikki-lehden vuosikerran (4 numeroa), seuran jäsenkirjeet, syksyllä ja vuoden alussa lähetettävät jäsentiedotteet sekä mahdollisuuden osallistua seuran järjestämiin tapahtumiin. Lisäksi seura tarjoaa mahdollisuuden kannatusjäsenyyteen (ei sisällä Musiikki-lehteä), jonka vuosimaksu on 25 €.

Seuran jäseneksi voit liittyä lähettämällä seuran sihteerille (mts.toimisto(at)gmail.com) nimi- ja osoitetietosi, sekä maksamalla jäsenmaksun seuran tilille FI73 8000 1700 2028 40.

Muistathan myös ilmoittaa nimi- ja osoitemuutokset sihteerille!

Mainokset

Kommentointi on suljettu.