Seuran Syyskuulumisia

Seuran sihteeri vaihtui loppukesästä ja uutena toimessa on aloittanut Minna Karppanen, barokkimusiikin tutkimukseen suuntautunut musiikinteorian ja cembalonsoiton maisteriopiskelija Taideyliopiston Sibelius-akatemiasta. Minnalla on lisäksi tutkinto liiketalouden puolelta ja laaja-alaisesti kokemusta erilaisista hallinnollisista tehtävistä. Sihteerin työhön hän lähtee avoimella kehittämisasenteella kiinnostuksenaan ideoida uusia, yhteisöllisyyttä vahvistavia etuja ja mahdollisuuksia jäsenkunnalle.

Sihteerin tavoittaa tuttuun tapaan sähköpostitse osoitteesta mts.toimisto(a)gmail.com

Musiikki-lehti:

Musiikki-lehti 2/2018 on nyt ulkona! Numero on toteutettu yhteistyössä ArtsEqual-hankkeen (www.artsequal.fi) kanssa. Vuonna 2019 Musiikki-lehti siirtyy kaikille avoimeksi online-julkaisuksi. Lehti ilmestyy osoitteessa musiikki.journal.fi, jossa on nyt luettavissa myös kuluvan vuoden ensimmäinen numero (1/2018).

Tulossa:

Seuran jäsenistö kutsutaan pian koolle syyskokouksen merkeissä! Kutsu lähetetään sähköpostitse sekä julkaistaan seuran Facebook- ja nettisivuilla.

Muistutuksena myös, että Suomen musiikintutkimuksen vuosisymposium on tulossa jälleen ensi keväänä. Symposium järjestetään tällä kertaa Helsingissä, ja Call for Proposal julkaistaan piakkoin – pysy siis kuulolla!

Hyvää loppusyksyä!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: